Käyntikohteet

Limingasta löytyy käyntikohteita jokaiseen makuun! Koko perheen suosikki Kukka- ja eläinpuisto Escurial tuo kaikenkarvaiset eläinystävät käden ulottuville. Ankkurilahden ratsutila puolestaan tarjoaa päivittäin mukavia ratsastustunteja eri kokoisille ryhmille.

Linnuista ja luonnosta kiinnostuneille Liminganlahden luontokeskus on ehdoton käyntikohde! Luontokeskuksen maksuton ja ympärivuotinen ’Lintujen kahdeksan vuodenaikaa’ -näyttely tutustuttaa kävijät lintujen elämään Suomen suosituimmalla lintukosteikolla. Luontokeskukselta on mahdollista lainata veloituksetta kiikareita käyttöön. Nälän yllättäessä Hotelli-Ravintola Liminganlahti palvelee kävijöitä. Alakestilän Arboretumissa puolestaan tutustut yli 200 erilaisiin puu-, pensas- ja kasvilajikkeeseen.

Seikkailunjanoisten paikka on Liisanlinna! Vuonna 2017 valmistunut Euroopan pohjoisin puulinna toivottaa seikkailijat tervetulleiksi! Keramiikkapaja Tiinamari sijaitsee Ala-Temmeksellä kauniissa maalaismiljöössä. Herätä Tiina Marin opissa sisäinen keramiikkataitelijasi, tai käy muuten vain shoppailemassa ja ihastumassa. 

 

Iikka Kivi: Liminka tarjoaa lintuharrastajalle harvinaisia kohteita

Moni tuntee oululaisen Iikka Kiven stand-up -estradeilta, joilla mies on kotimaan kärkinimiä. Iikka on myös luontokuvaaja […]

Lue lisää
Back to top