”Vuoden retkikohde 2019′ -kisassa finaaliin!”

”Jokainen ääni on meille tärkeä!”

Liminka Vuoden Retkikohde 2019 – äänestyksen finaalissa!

Liminka on edennyt GoExpon ’Vuoden retkikohde 2019’ -kilpailussa finaaliin, eli kymmenen parhaan joukkoon. Mahtavaa!! Vuoden 2019 retkikohdekilpailun teemana on maastopyöräilyreitit. Kilpailussa haetaan reittikokonaisuutta, joka koostuu metsäpoluista, ulkoilureiteistä ja hiekkateistä, joilla pyöräily on sallittu – ei päällystetyistä pyöräteistä. Reitillä pitää myös olla retkeilyä tukevia palveluita, kuten taukopaikkoja, pyöräily-ystävällisiä majoitusmahdollisuuksia ja mieluusti vuokraus- ja opastustoimintaa.

Omaa suosikkia (eli Liminkaa totta kai) voi äänestää linkin kautta: https://goexpo.messukeskus.com/messuilla/vuoden-retkikohde-finaali-2019/ Äänestyslinkkiä ja tietoa kisasta saa erittäin mieluusti jakaa eteenpäin! Asiasta tulossa vielä tämän päivän aikana tietoa kunnan nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan, joita voi myös jakaa eteenpäin J Finaalin taso on todella kova, joten tarvitsemme kaikki mahdolliset äänet, jotta menestymme kisassa!

Voittaja valitaan 10 finalistin joukosta netissä järjestettävällä yleisöäänestyksellä. Voittajakohde palkitaan Suomen Messusäätiön myöntämällä 5 000 euron stipendillä sekä osastolla ensi kevään GoExpo-messuille, jotka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.–17.3.2019. Voittaja julkistetaan messujen avajaispäivänä. Palkinto annetaan organisaatiolle, joka edistää alueen virkistyskäyttöä ja parantaa retkeilymahdollisuuksia ja -palveluita.

Palkinto jaetaan nyt jo 15. kerran. Pohjois-Pohjanmaa on menestynyt Retkikohde-kisassa viime vuosina hyvin, sillä vuonna 2018 voitto meni Rokuanvaaralle ja vuonna 2016 Raahen saaristolle.

Back to top