Limingan Joogapäivä luontokeskuksella

7.11. 11:00 - 18:00

Sijainti: Liminganlahden Luontokeskus

LIMINGAN JOOGAPÄIVÄ SU 7.11.21 9-16 – Tänne on tilaa!

Joogan päiväretriittejä on kovasti toivottu, joten tarjoamme mahdollisuuden virkistyä jälleen marraskuussa virkistävällä Joogan- päiväretriitillä ja suunnata idylliseen ja luonnon keskellä sijaitsevaan Liminkaan!
Liminganlahden Luontokeskus sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Oulusta meren rannalla!

Aloitamme päivän Flow Joogalla- lempeä ja samalla energisoiva aamun aloitus dynaamisilla koko kehoa avaavilla liikkeillä. Harjoituksen jälkeen nautimme yhdessä lounaan ja kahvin.

Lounaan jälkeen ulkoilemme yhdessä – vahvistava rantajoogaharjoitus- nautitaan yhdessäolosta ja kauniista rannasta seisomasarjan siivittämänä. Iltapäivällä kokoonnumme välipala smoothielle ja sen jälkeen päivän toista harjoitusta varten. Iltapäivän harjoitus on maaelementin Yinjooga- Rentouttava päivänpäätös rauhallisilla venytyksillä kehon ja mielen levätessä- saat siis vain levätä ulkoilun jälkeen ja samalla lepohermosto käynnistyy ja laskee stressitasoja.

Kotiin pääsee lähtemään siis hyvin rentoutuneena ja ennen kaikkea virkistyneenä!
Päivä ei vaadi mitään kokemusta joogasta tai omia välineitä tai mattoa, mukavat vaatteet ja ulkoiluvaatteet riittävät hyvin!

Päivän hinta 90€ sisältää kaiken ohjelman, lounaan, kahvin ja välipala smoothien.
Opettajana päiväretriitillä Pop Upin Satu.

Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt popupyogaoulu@gmail.com tai 0440188486/Maria, saat paluuviestinä varausvahvistuksen ja lähempänä tapahtumaa laskun ja info- kirjeen. Laskutamme tapahtuman erääntyen joogapäivän jälkeen.

Varaamalla sitoudut näihin varausehtoihin https://bit.ly/31Ovgr3

Jos tapahtuma siirretään/perutaan koronatilanteen vuoksi, emme laskuta asiakasta. Oman sairastumisen varalle/peruutukseen suosittelemme matkavakuutusta.

Tapahtumakalenteri

Punaisen kirjan sivuja – Suomen uhanalaisia lajeja -taidenäyttely

2.9. - 30.9.

Back to top