Tapahtumakesän Lippujahti

Kierrä kohteet, vastaa kysymyksiin ja ansaitse liput itsellesi ja kaverillesi elokuun tapahtumaan!

Lippujahdissa kierretään tuttuja tai vähän tuntemattomampia paikkoja Limingassa tai Tupoksessa sekä pähkäillään kinkkisiä kysymyksiä, joiden vastaukset selviävät vain paikan päällä piipahtamalla.

Kun olet kiertänyt kaikki paikat ja vastannut esitettyihin kysymyksiin oikein, saat ilmaisen lipun itsellesi ja kaverillesi valitsemaasi tapahtumaan elokuussa!

Lipun voi valita seuraaviin tapahtumiin:
3.8. Stand up -ilta (k-18)
10.8. Vain elämää – ei sen enempää -musiikkikomedia
17.8. Stand up -ilta (k-18)

Tarkemmat kuvaukset tapahtumista ja ajankohdista näet tapahtumakalenteri-sivulta.

Liminkaan ja Tupokseen on laadittu omat tehtävänsä, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua! Oman jahtilappunsa voi noutaa Limingassa Cafe Lakeudesta sekä kirjastolta ja Tupoksessa Salen ilmoitustaululta. Voit halutessasi myös itse tulostaa ja taittaa lapun! Limingan jahtilapun löydät tästä ja Tupoksen tästä. Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, ota jahtilapustasi kuva ja lähetä se osoitteeseen selina.kangas@liminka.fi

Nyt kannattaa olla nopea, sillä lippuja on jaossa vain kymmenelle ensimmäiselle oikeat vastaukset palauttaneelle! Lippujahti kestää, kunnes liput on jaettu tai viimeistään 24.7. asti. Visit Limingan Facebook-sivuille päivitetään väliaikatietoja menneistä lipuista.

Tässäpä vasta hauskaa puuhaa kesäpäivälle! Ota kaveri käsipuoleen tai vaikkapa koko perhe mukaan, ja lähde tutustumaan kotikuntaasi tarkemmin. Samalla pääset nauttimaan Limingan tapahtumakesän annista ilmaiseksi! Hauskaa Lippujahtia!

Jaa kuvia Lippujahdin varrelta #VisitLiminka!

Back to top