Keramiikkapaja Tiinamari

Keramiikkataiteilija Tiina Marin paja toimii Limingassa idyllisen maalaistalon pihapiirissä, joka on hieno käyntikohde kädentaidoista kiinnostuneille. Pajalla voit käydä katsomassa kuinka keramiikkaesineet syntyvät. Tiina Mari esittelee kävijöille työtilat ja usein myös kierrättää pienen kierroksen työpajan puolella ja näyttää mitä tuotteita on valmistumassa juuri sillä hetkellä.

Jokainen tuote on käsin tehty uniikkikappale. Dreija ja yhden naisen yritys on savisilla sormilla pyörinyt jo parikymmentä vuotta. Inspiraatio töihin löytyy oman maalaistalon pihapiiristä Limingasta, ympäröivästä luonnosta, Oulun kaupunkimiljööstä sekä Oulun murteesta.

Kauniissa myymälässä on tunnelmaa ja maalaisidylliä. Keramiikkapaja laajenee työtiloilla, johon tulee myös ryhmille tilat, joissa voi itse valmistaa keramiikkaa. Tiina Mari järjestää pieniä kursseja ja erilaista tekemistä ja kokemista matkailuryhmille. Ole yhteydessä ja tule kokemaan hetki keramiikkataiteilijana, tai tule muuten vain ihastumaan!

”Teemme savesta hyväntuulista keramiikkaa sinua ja lähimmäisiäsi ilahduttamaan – ja arjestasi paljon kauniimman.” -Tiina Mari

Esteetön matkailu

Elämyksiä esteettömästi

Lakeus Outdoors -ohjelmapalvelut

tarjoaa erilaisia luonto-ja elämyspalveluita

Keramiikkapaja Tiinamari

Ihastuttava keramiikkapaja maalaismiljöössä

Park Hotel Liminka

Viihtyisä, moderni hotelli Limingan keskuspuiston kupeessa.

Osoite

Vehkamaantie 3, 91930 Ala-Temmes

Yhteys

040 557 4299

tiina@tiinamari.com

Avoinna

Arkisin klo:11-17, lauantaisin klo:11-14. Avoinna ryhmille myös sovittuina aikoina. Ota yhteyttä!

Back to top