Park Hotel Liminka

Viihtyisä, moderni hotellimme sijaitsee Oulun eteläpuolella noin 25min ajomatkan päässä Oulun keskustasta, Limingan sydämessä, kauniin keskuspuiston lammen rannalla. Ympärillä on keskustan palvelut, sekä kirkonkylän liikunta- ja kulttuurikohteet sekä kävelymatkan päässä historiallinen Vanha Liminka.

Olemme skandinaavinen hotelli, jossa sinä tulet ja lähdet oman aikataulusi mukaan. Meillä voit piipahtaa pikaisesti tai viettää aikaa pidempään. Hotellin edustalta löytyy maksuttomat parkkipaikat sekä latauspisteet sähköautoille. Kaikissa huoneissa on televisio, mikro, jääkaappi, teevedenkeitin ja tarpeita lämpimän juoman tekoon. Rennon oleskelun kruunaa käytössänne oleva lounge, jossa on kevyt keittiövarustus, ruokailutila ja oleskelutilaa. Perheen pienimmät voivat viettää aikaa erillisessä leikkihuoneessamme. Työmatkaajat voivat varata meiltä toimistohuoneen haluamakseen ajaksi.

Hotellilta pääsee näppärästi Limingan kehutuille, täysin merkatuille maastopyöräreiteille, joita on noin 150 kilometrin edestä! Rantakylän Frisbeegolf-radalle, hiihtokeskukselle ja hiekkarannalle on muutaman minuutin ajomatka.

Suomen tärkein lintukosteikko ja kosteikkokeskus sijaitsevat 6 minuutin ajomatkan päässä. Siellä voi nauttia Ravintolan antimista, tutustua Metsähallituksen ilmaiseen näyttelyyn ja käydä katsomassa lintuja kaksitasoisella lintutornilla. Keskukselta löytyy myös useampi tulistelupaikka ja muuta kivaa tekemistä. Luontokeskukselta on myös selkeä opastus Limingan maastopyöräreiteille ja Rantakylän virkistysalueelle.

Kukka- ja eläinpuisto Escurial, Seikkailulinna Liisanlinna ja Keramiikkapaja TiinaMari sijaitsevat 12 minuutin ajomatkan päässä ja ovat myös upeita kohteita matkan varrella tai Liminka-päivää viettäessä.

Hotellin kanssa samasta talosta löytyvät kaikki Lakeustalon palvelut (www.lakeustalo.fi), mm. Oulun seudun coolein kuntosali Prässi, kahvila, parturi-kampaamo, hierontaa, jne.

Viereisessä puistossa voit viettää aikaa kuntoilulaitteilla, lasten leikkipaikassa tai vaikkapa piknikillä lammen rannassa. Suurimmassa osassa huoneitamme on parveke suoraan puiston ylle.

Majoittuminen meillä on helppoa, edullista  ja mukavaa!

www.parkhotelliminka.fi

Meiltä löydät 2-5 hengen huoneita.

Osoite

Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Yhteys

041 315 9305

hotel@parkhotelliminka.fi

Avoinna

24/7 ympäri vuoden

Back to top