Pitojen Helmi – Helmen Pirtti

Limingassa Ala-Temmeksellä sijaitsevan Pietilän tilan juuret ulottuvat 1700-luvulle. Tilalla oli aikoinaan Kestikievari, joka palveli ohikulkevia hevosmiehiä tarjoten heille ruokaa ja yösijan. Myöhemmin tilalla on ollut myös kyläläisiä palveleva kauppa, kaupan toiminta on päättynyt 1940-luvulla. Tilalla on harjoitettu maataloutta alusta saakka reilun 200:n vuoden ajan. Nykyinen isäntäpariskunta on Pietilän tilan 7. sukupolvi. Tilan toimintaa nykymuodossaan on jatkettu vuodesta 1991 alkaen, jolloin tilalle on perustettu maatilamatkailua ja ruokapalvelutoimintaa. Tila hyödyntää lähialueen raaka-aineita ja lähiruokaa. Palvelumme ulottuu catering-pitopalvelusta – perhejuhliin sekä koulutus- ja virkistyspäiviin.

Pitojen Helmi on järjestänyt onnistuneita juhlia jo vuodesta 1991. Järjestämme tilaisuutesi iloon sekä suruun ammattitaidolla sekä persoonallisella kosketuksella! Järjestämme juhlia upeissa miljöissämme, mutta myös muualla Oulun seudun alueella. Catering-pitopalvelumme hoitaa ammattitaidolla yksilölliset tilaisuudet ja juhlat teillä ja meillä. Pöytä on katettu kotimaisista raaka-aineista oman keittiömme herkuilla.

Kauttamme järjestyy myös erilaiset ohjelmalliset virkistyspäivät, saatavilla on myös kokouspaketteja tarjoilujen kera viihtyisässä maalaismiljöössämme.

Otathan yhteyttä, ja suunnittelemme myös Sinulle tilanteeseen sopivan tilaisuuden!

Osoite

Ketunmaantie 1, 91930 Ala-temmes

Yhteys

(+358) 0440 384 650

elina.pietila@pitojenhelmi.fi

Back to top