Pitojen Helmi – Helmen Pirtti

Limingassa Ala-Temmeksellä sijaitsevan Pietilän tilan juuret ulottuvat 1700-luvulle. Tilalla oli aikoinaan Kestikievari, joka palveli ohikulkevia hevosmiehiä tarjoten heille ruokaa ja yösijan. Myöhemmin tilalla on ollut myös kyläläisiä palveleva kauppa, kaupan toiminta on päättynyt 1940-luvulla. Tilalla on harjoitettu maataloutta alusta saakka reilun 200:n vuoden ajan. Nykyinen isäntäpariskunta on Pietilän tilan 7. sukupolvi. Tilan toimintaa nykymuodossaan on jatkettu vuodesta 1991 alkaen, jolloin tilalle on perustettu maatilamatkailua ja ruokapalvelutoimintaa. Tila hyödyntää lähialueen raaka-aineita ja lähiruokaa. Palvelumme ulottuu catering-pitopalvelusta – perhejuhliin sekä koulutus- ja virkistyspäiviin.

Pitojen Helmi on järjestänyt onnistuneita juhlia jo vuodesta 1991. Järjestämme tilaisuutesi iloon sekä suruun ammattitaidolla sekä persoonallisella kosketuksella! Järjestämme juhlia upeissa miljöissämme, mutta myös muualla Oulun seudun alueella. Catering-pitopalvelumme hoitaa ammattitaidolla yksilölliset tilaisuudet ja juhlat teillä ja meillä. Pöytä on katettu kotimaisista raaka-aineista oman keittiömme herkuilla.

Kauttamme järjestyy myös erilaiset ohjelmalliset virkistyspäivät, saatavilla on myös kokouspaketteja tarjoilujen kera viihtyisässä maalaismiljöössämme.

Otathan yhteyttä, ja suunnittelemme myös Sinulle tilanteeseen sopivan tilaisuuden!

  • BB Villa Helmi -majoitus
  • Tilausravintola
  • Saunatilat paljuineen
  • Kokous- ja juhlatilat
  • Leipomotuotteet
  • Uutuutena pakopeli

Myös TakeAway -ruokaa. Katso ajankohtaiset ilmoitukset facebookistamme!

 

Uutuutena pakopeli – Tule ratkaisemaan talvisodan rikos ja rakkaus!

 

Tervetuloa meille! 

Osoite

Ketunmaantie 1, 91930 Ala-temmes

Yhteys

(+358) 0440 384 650

elina.pietila@pitojenhelmi.fi

Back to top