Place to Sleep Hotel Liminka

Place to Sleep Hotel Liminka avattiin marraskuussa 2018 ja se tarjoaa upouusissa tiloissa mukavan ja edullisen majoituksen kaikkien Limingan palveluiden äärellä ja lähellä Liminganlahden luontoaluetta. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Limingan hotellimme sijaitsee Lakeustalossa aivan kaupungin keskustassa ja palveluiden välittömässä yhteydessä. Hotellilta on näppärä jatkaa matkaa esim. suositulle ulkoilu- ja lintubongausalue Liminganlahdelle, joka on koti yli kahdelle sadalle eri lintulajille. Oulun lentokentälle on matkaa vain 15 min. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Hotellin hyvin varustelluista huoneista löytyy laadukkaiden sänkyjen lisäksi aina oma kylpyhuone, laajakuva-tv + Chromecast, langaton wifi, viilennyslaite sekä työpöytä. Lisäksi jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sekä kahvi ja tee kuuluvat huoneen varusteluun.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa. Majoittuminen meillä on helppoa, edullista ja mukavaa!

Osoite

Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Yhteys

050 598 3155

info@placetosleep.com

Avoinna

24/7 ympäri vuoden

Back to top