Kartat

Pääset tutustumaan Limingan maastopyöräreitteihin paikkatietoikkunan kautta. Paikkatietoikkunaan pääset tästä. Paikkatietoikkunasta voit valita eri karttatasoja, muun muassa reitit, laavut ja kodat tai sillat. Paikkatietoikkuna mahdollistaa lisäksi esimerkiksi välimatkojen tai pinta-alojen mittaamisen.

Limingan maastopyöräreitit löytyvät myös Lipas-palvelusta. Kartat löydät valitsemalla sivuilta ’Liikuntapaikat’ ja kirjoittamalla hakukenttään ’Liminka’. Lippaan kautta mahdollisuus ladata myös reittien GXP-tiedostot.

Kaikille reiteille aloituspisteenä toimii Liminganlahden Luontokeskus (Rantakurvi 6), josta saat tarvittaessa myös vuokralle fatbike-pyöriä.

Reitit voit myös aloittaa Rantakylän virkistysalueen parkkipaikalta, osoitteesta Monttutie, 91900 Liminka. Tarkempaa tietoa yksittäisistä reiteistä löydät reittien omista ”tuotekorteista”. Yleisiä ohjeistusta löydät puolestaan täältä.

Kartat

Limingan maastopyöräreittien reittikartat

Iikka Kivi: Liminka tarjoaa lintuharrastajalle harvinaisia kohteita

Moni tuntee oululaisen Iikka Kiven stand-up -estradeilta, joilla mies on kotimaan kärkinimiä. Iikka on myös luontokuvaaja […]

Lue lisää
Back to top